MM_O nama_slika_1.jpg

O nama

M.M.PROJEKT D.O.O. je mlada tvrtka koja je prepoznala potrebu i nedostatak visokokvalitetnih proizvoda kako u toplinskoj izolaciji tako i u korištenju obnovljivih izvora energije, a koji su u Europi i svijetu već odavno postali opće prihvaćen način razmišljanja.

M.M.PROJEKT Vam nudi izuzetno visoke standarde kvalitete, pouzdanosti i korporativnu odgovornost te na kraju ŠTEDI VAŠ NOVAC!!

Misija

naše tvrtke je tržištu Republike Hrvatske ponuditi proizvode vrhunske kvalitete najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača u segmentu toplinskih i hidroizoloacija kao NOVAGLASS, BRIANZA PLASTICA, obnovljivih izvora energije SAINT-GOBAIN SOLAR, inovativan proizvod tvrtke SEMPERGREEN u području zelenih krovova te ventilirane fasade svjetski prepoznatljive grupacije ULMA. Svi naši partneri rade po ekstremno visokim standardima kvalitete te su dobili najprestižnija priznanja i certifikate za svoje proizvode i rad.

Vizija

naše tvrtke je stvoriti jeftiniji i zdraviji način života uz maksimalne uštede energije i novca, promijeniti svijest okoline u pravcu održivog razvoja i očuvanja okoliša, a sve za opće dobro svih. Cilj nam je, inovativnim idejama i visokokvalitetnim proizvodima, savjetovati i pomoći ljudima da usvoje globalni trend za stvaranje i korištenje obnovljivih izvora energije.

Također nam je želja savjetovati tvrtke i kućanstva na koji način mogu smanjiti troškove energije, kako stvoriti vlastitu energiju te kako toplinska izolacija povoljno utječe na mnoge čimbenike i olakšava stanovanje u zgradama i kućama.