Fotonaponski sustavi

avancis_2.jpg

Održiva proizvodnja obnovljive energije sa savršenim solarnim sustavom

Sigurno se pitate kako fotonaponski sustavi mogu pomoći Vama i Vašem domaćinstvu te koje su konkretne koristi ugradnje solara? Kroz ovaj kratki tekst pokušat ćemo Vam približiti njihovu važnu ulogu i osvijestiti Vas o odživom razvoju.

Nije tajna da nam u skoroj budućnosti prijeti iscrpljenje zaliha ugljena i plina, ljudi više neće biti u mogućnosti proizvoditi električnu struju iz fosilnih goriva, čime će pitanje solarne energije postajati sve zanimljivije. Fotonaponski sustavi omogućuju da se neiscrpna sunčeva energija  pretvari  u električnu struju na ekološki način. Riječ je o jednoj inteligentnoj tehnologiji koja već mnogo godina donosi stvarne zarade.

Instaliranjem svoga vlastitog fotonaponskog sustava i Vi možete crpiti korist iz solarne energije. Time nećete samo zaštititi okoliš, nego ćete imati i velike koristi od njega.

SAINT GOBAIN SOLAR je glavni dio Saint-Gobain Grupacije i u cijelosti ga podupiru njegovi globalni resursi i snažno prisustvo širom svijeta. Solare koje mi nudimo u vlasništvu su Saint-Gobain Grupacije, a glavni proizvođač i začetnik ovih revolucionarnih solara je Avancis.

Saint Gobain Solar je postavljen na jedinstveni način kako bi mogao isporučivati putem solarnog lanca, od projekta, izrade i opskrbe komponenata visoke tehnologije za fotonaponske (PV) module pa sve do izrade i distribucije tehnologije tankog filma koja se temelji na CIS (Avancis) modulima.

 

Avancis je u cijelosti u vlasništvu Saint-Gobain Grupacije, a neke od njegovih glavnih prednosti su:

  • najiskusniji istraživač i proizvođač CIS* solarnih ćelija na svijetu;

  • prvo društvo na svijetu koje je započelo komercijalnu masovnu proizvodnju CIS solarnih modula u Camarillo, Kalifornija, 1998.;

  • prvo društvo koje ulazi u proizvodnju CIS treće generacije.

 

pdf.png Preuzmite AVANCIS brošuru