Sempergreen  - Instant zelena rješenja za krovove, fasade i tlo

PXL_-_Sempergreen-8687.jpg

Sempergreen je najveći svjetski dobavljač vegetacijskih pokrivača za zelene krovove i tlo, kao i uzgojenih panela za unutarnje zidove.

Ravni krovovi, kosi krovovi i zidovi, kao i kružni tokovi, javni vrtovi, staze i nasipi... za sve navedene površine možemo u vrlo kratkom vremenu isporučiti  održive Sempergreen proizvode. Dugogodišnje iskustvo, impresivni projekti i rasadnici koji su u vlasništvu Sempergreena diljem SAD, Nizozemske i Kine jamče rezultate koji nemaju konkurenciju. Sempergreen znači kvaliteta, pouzdan savjet, vrhunski nadzor i pristupačne cijene.
 

Vegetacijski pokrivači

 Vegetatiemat_21_320x240.JPGNajmanje 85% Sempergreen trenutni zasađenih i pažljivo uzgojenih vegetacijskih pokrivača već čeka dostavu, tako da naši kupci uživaju u efektu zelenih i održivih rezultata.

Sempergreen vegetacijski pokrivač može se instalirati na bilo koju vrstu krova. Bilo da je riječ o zgradi i ravnom krovu ili je riječ o kosim krovovima, Sempergreen ima savršeno rješenje. Njihovi projekti pokazuju da će Sempergreen vegetacijski pokrivači rasti - doslovno - na svakom krovu.

Osim toga, Sempergreen vegetacijski pokrivači se sve više i sve češće koriste  za instant podne pokrivače za kružne tokove, središnje rezervacije i krovne terase, a proizvod je popularan upravo zbog laganog održavanja i jednostavne instalacije.

Popularni Sempergreen-ovi Sedum-mix pokrivači su posađeni od devet do dvanaest različitih vrsta Seduma. Biljke rastu na nosačima umjetnih vlakana i posebne podloge koju je razvio Sempergreen. Sedum može pohraniti vodu u svojim listovima pa je stoga u stanju izdržati različite vremenske uvjete.

Poseban pokrivač za svaku klimu

Sedumi ne rastu jednako dobro u svim sredinama zbog razlike u klimi. Suša i temperaturne oscilacije imaju značajan utjecaj na biljke. Zato je Sempergreen osmislio posebnu mješavinu Seduma koja odgovara klimatskim uvjetima bilo koje klime.

Flexipanel

Flexipanel1_-_kopie_320x240.jpgSempergreen FlexiPanel je najfleksibilniji sustav na tržištu vertikalnih vrtova. Panele (otprilike 62 x 52 cm), prethodno uzgojene u Sempergreen rasadniku, lako je instalirati bilo na unutarnje ili vanjske zidove te pružaju instant zeleni izgled. Čak i blago zakrivljene površine nisu nikakva prepreka zahvaljujući korištenju laganih materijala u kombinaciji s posebnim dizajnom.

Biljke prilagođen vašem zidu

Paneli su zasađeni s različitim biljnim vrstama tako da odgovaraju klimi, kao i specifičnoj situaciji na vašem zidu, čime se osigurava da vaš zid doista uspijeva održati lijep izgled. Bilo da se nalaze na suncu ili hladovini, u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, Sempergreen projekti u cijeloj Europi, SAD, Kanadi, Bliskom istoku i Aziji dokazuju da njihovi FlexiPaneli rastu doslovno svugdje.

Zimzelen FlexiPanel

Sustav za navodnjavanje u kombinaciji s ugovorom o održavanju garancija je da će vaš zeleni zid zadržati svoju svježinu i dug period ostati zelen.

Izolirani dnevni zid

Sempergreen FlexiPaneli mogu biti instalirani u novim zgradama na unutarnjoj strani vanjskog zida, u kombinaciji s npr. izolacijom stakla. Na taj način smo riješili problem šupljog zida te stvorili znatne uštede.

 

pdf.png Preuzmite SEMPERGREEN brošuru